Duurzaam

Wonen in een duurzaam gebouw

Het appartementengebouw is duurzaam ontworpen en ontwikkeld. Logisch, want het doel is een woonbuurt te realiseren voor bewoners die er nog lang zullen wonen. Duurzaamheid gaat over meer dan alleen het energiegebruik van de woningen. Ook het (her)gebruik van materialen, bestrijden wateroverlast en hittestress, energiezuinig bouwen en flexibiliteit in woningindeling zijn hierbij van belang.

Ook de beeldkwaliteit van een project dient duurzaam te zijn. Het ontwerp en de vormgeving van Wonen in Wittouck hebben dan ook een lange 'houdbaarheidsdatum'. We hebben oog voor de mens, het groen, de infrastructuur, de biodiversiteit en de natuurwaarde van de locatie.

  • Zowel verwarmen als koelen met de warmtepomp!
  • Overal vloerverwarming in het appartement.

Voor het appartementengebouw Wonen in Wittouck wordt een deelauto opgenomen in de Vereniging van Eigenaren. Door de deelmobiliteit op deze manier te verzorgen, heeft u nog maar één eigen auto nodig! Er is voor elk appartement dan ook één parkeerplek in de stallinggarage. Door dan de mogelijkheid te hebben de deelauto voor de deur te pakken die enkel door u en uw buren gebruikt wordt, waar je middels de maandelijkse VvE kosten toch al een luttele som voor betaald, is het gemak wel erg groot. Van bezit naar bewust gebruiken. Het ontzorgd (geen onderhoud, verzekering etc), het bespaard kosten én er is meer ruimte voor een fijnere leefomgeving (minder parkeerplekken).

Inschrijven

Heeft u interesse in dit project?

Schrijf u in